NYÍREGYHÁZI GÖLLESZ VIKTOR SZAKISKOLA, ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS EGYSÉGES GYÓGYPEDAGÓGIAI MÓDSZERTANI INTÉZMÉNY

Telefon: +36-42-512-876 - E-mail: titkarsag@gollesz.hu
vasárnap, január 23, 2022
  • www.gollesz.hu
  • Szakmáink

nyil b.fw

Tisztelt Szülők!

A koronavírus járvány terjedése miatt a Kormány újabb vészhelyzeti intézkedésekről döntött, amelyek érintik az iskolánk működését. Szeretném ezekről Önöket tájékoztatni a 2021. március 08. és 2021. április 07. közötti időszakra vonatkozóan:

  • Az iskolákban tantermen kívüli, digitális munkarend kerül megszervezésre március 8-ától március 31-éig. A kapcsolattartási, ismeretátadási fórum a KRÉTA.
  • A tavaszi szünet a tanév rendje szerint, 2021. április 1-6. között lesz. A tavaszi szünet utáni első tanítási nap 2021.04.07. (szerda).
  • Igény esetén a gyermekek étkeztetését a KÖZIM szervezi meg ezen időszak alatt is (kiszállítás, elvitel).   Tel.: 0642/512-835.
  • Az általános iskolai tanulók részére igény esetén az intézmény gyermekfelügyeletet biztosít, melyet az alábbi iskolai elérhetőségeken szükséges jelezni. Kérjük a kedves Szülőket, hogy gyermekfelügyeletet csak a legszükségesebb esetekben vegyék igénybe!

Intézményünk elérhetősége:

Telefonszám: 0642/512-876.

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.       

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Pedagógiai Szakszolgálat Nyíregyházi Tagintézményének pszichológusai és a városban működő iskolapszichológusok a digitális munkarend alatt krízishelyzetekben pszichológiai segítnyújtást biztosítanak a gyermekek, szülők részére.
Gincsainé Nagy Judit tel: 06 30/278-6430, email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Egyéb esetekben, nem krízishelyzetekben a Nyíregyházi Pedagógiai Szakszolgálat az előjegyzési rendszerének megfelelően végzi a pszichológiai segítségnyújtást, melyet alábbi elérhetőségeken kérhetnek: tel: 42-512-850, email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

                  

Köszönöm az együttműködésüket! Vigyázzunk egymásra!

Harasztiné Laczkó Beáta

intézményvezető

nyil j.fw